• Ruim 17 jaar ervaring
  • Vertrouwd met elk merk
  • APK & onderhoud voor auto & camper

Bedrijfsauto's

Kleine onderhoudsbeurt
Bij de kleine beurt worden de vitale componenten van uw bedrijfswagen gecontroleerd. Motorolie wordt ververst en het olie-filter wordt vervangen. Remmen worden gecontroleerd en vloeistoffen op peil gebracht. De banden worden gecontroleerd en op druk gebracht en de verlichting wordt nagelopen.

Grote onderhoudsbeurt
Een grote beurt is een uitgebreide inspectie van uw bedrijfswagen. De motorolie wordt ververst en het oliefilter vervangen. Bij een bepaald aantal gereden kilometers of na een bepaalde tijd wordt het interieurfilter en/of het luchtfilter ook vervangen. Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning en het complete remsysteem. Het motormanagement en de elektrische installatie worden gecontroleerd en indien nodig bijgesteld. Verder worden de accu, uitlaatsysteem, wielophanging, schokdempers en koelsysteem geïnspecteerd. Bovendien horen hier de controle van de multiriem en indien noodzakelijk de distributie riem nog bij. Tot slot worden alle scharnieren en sloten gesmeerd en vloeistoffen bijgevuld.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt
Deze beurt is een uitkomst wanneer u niet veel kilometers rijdt en uw auto daardoor niet afwisselend toe is aan de kleine beurt gevolgd door de grote beurt. Een jaar-beurt is vrijwel gelijk aan de grote beurt, maar door de lage kilometerstand is het niet nodig alle werkzaamheden van de grote beurt uit te voeren. Dat maakt de jaar-beurt een stuk voordeliger dan de grote beurt, waarbij u bovendien een jaar lang met een veilig gevoel op de weg zit.

Reparatie's
Tevens bent u bij ons ook aan het goede adres wat betreft alle reparaties.wij kunnen ook aanpassingen doen aan uw bedrijfswagen.laswerk behoort hier ook toe.wilt u achteruit-rij sensoren of een imperiaal op de wagen , dan is dat ook geen probleem.

APK
De prijs voor een APK bedraagt € 37.50,- ex btw en bij een goedkeuring komt er € 20,-  ex btw bij voor de roet-meting.