• Ruim 17 jaar ervaring
  • Vertrouwd met elk merk
  • APK & onderhoud voor auto & camper

Personenauto reparatie

Onderhoud
We zijn u graag van dienst in onze modern ingerichte werkplaats. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken in een ruime en duurzame werkomgeving, kunnen we nog sneller en flexibeler maatwerk leveren voor iedere auto. Ongeacht het automerk of type personenwagen en bedrijfswagens tot 3500 kg staan we garant voor kwalitatief onderhoud.
Zaken, zoals onder ander onderhoud, reparatie, APK, aircoservice, storingsdiagnose, schaderegeling
Als full service autobedrijf hebben we zowel particulieren als bedrijven in ons klantenbestand. Zij profiteren van ons scherpe uurtarief van € 56.00- (excl. BTW) en ons gebruik van uitsluitend hoge kwaliteitsonderdelen. Wij hanteren daarbij de bekende merken die ook bij de 1e montage (af fabriek) worden gemonteerd.
Doordat we beschikken over de originele onderhoudsschema’s en technische gegevens van alle merken/typen auto’s, zullen we uw auto volgens deze fabrieksvoorschriften onderhouden en/of repareren met behoud van fabrieksgarantie.

Apk-keuring.
Mocht de auto of afgekeurd worden op 1 of meerdere mankementen, dan zullen wij in overleg met u proberen de auto dezelfde dag nog gerepareerd te krijgen.Door onze diverse inkoopkanalen  kunnen wij zeer snel aan onderdelen kunnen komen.Tevens word er gebruik gemaakt van de onderdelenlijn waar wij gebruikte onderdelen kunnen kopen die nog prima gebruikt kunnen worden.